Bezlepkové cestoviny DIVELLA – zdravé i chutné

Keď sme začínali s myšlienkou špagetérie, tak nás ani nenapadlo, že by sme mali mať v ponuke i bezlepkové cestoviny,  Priznám sa, o celiakii som toho nevedela veľa . Možno aj preto, že sa v mojom okolí nevyskytujú ľudia ňou trpiaci. Nebyť nášho kuchára Pištíka a mojej dcéry Beby, asi  by nás ani nenapadlo, zaoberať sa touto myšlienkou.  Boli to práve oni, ktorí nás upozornili na to, že táto skupina ľudí má dosť veľké problémy so stravovaním mimo domova.  A tak sme začali riešiť čo a ako by bolo treba, aby sme im ponúkli a poskytli to, čo im chýba…

Prvotná naša myšlienka bola vyrábať ich tak, ako naše klasické cestoviny….u nás, priamo v kuchyni. Avšak po naštudovaní  a všetkých potrebých informácií, a všetkého, čo by sme museli dodržať v záujme zdravia(aby sme niekomu neublížili), sme sa rozhodli možno pre ľahšiu ale určite lepšiu variantu. Nevyrábať ich, ale len variť.

A tak sme začali skúšať… Rôzne značky, rôzne druhy.  Prešli sme od Metra, Billy, Tesca…lustrovali na internete….Nejako sme ale nemohli „naraziť“ na tie pravé.  Chceli sme, aby nielen  dobre chutili, ale aj dobre na tanieri vyzerali a aby ich varenie netrvalo príliš dlho. A našli sme:-).   Talianske bezlepkové cestoviny DIVELLA, vyrobené z kukuričnej a ryžovej múky. A tak sa nám vďaka tejto značke  podarilo zostať  nielen  pri talianskej tradícii, ale ponúkať aj tradičnú kvalitu  a zdravú kuchyňu pre každého.

Do došpagetovania:-)

SiJa